Workshops

Pien’s Home verzorgt leuke en inspirerende workshops voor u en uw vrienden of familie. In deze workshops gaat u met behulp van het maken van moodboards (sfeerimpressie) een stijl en sfeer creëren die als inspiratie kan dienen voor uw woning.

De aangewezen vorm om een visualisatie te maken is door het samenstellen van een zogeheten ‘moodboard’. Dat is eigenlijk een tweedimensionale verzameling van beelden en materialen die een stemming, een sfeer, een gedachte of een gevoel uitdrukken. Een ‘inspiratiecollage’, ook wel sfeer- of beeldcollage genoemd.

De workshops worden gegeven voor maximaal 8 personen. Het zal ongeveer 3 uur in beslag nemen. Tijdens deze workshops gaan we beeldmateriaal verzamelen door plaatjes uit tijdschriften te knippen of vakantiefoto’s te gebruiken. We werken met kleur-, stof-, gordijn- en behangstalen. Van al het verzamelde beeldmateriaal gaat u een persoonlijke sfeercollage maken.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar wat Pien's Home voor jou kunt doen? Heb je hulp nodig bij het verkopen van jouw woning? Of wil je interieuradvies? Pien's Home kan je daarbij helpen! Neem contact op en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Neem contact op

Bedrijfsinformatie

info@pienshome.nl
0651382883
BTW-nr: NL114020899B01
KvK-nr: 58869360

Over Pien's Home

Pien's Home is gespecialiseerd in het optimaal presenteren van uw woning en het verkoopklaar maken, om hiermee de verkoop van uw woning te bespoedigen

Social Media

House of KIKI

Gecertificeerd door House of KIKI en aangesloten bij CNVV www.cnvv.nl

COPYRIGHT © 2017 | PIEN'S HOME | AlGEMENE VOORWAARDEN