Verkoopstyling

Het verkopen van een woning vraagt om een professionele aanpak. De presentatie van de woning op verkoopsites zoals Funda, Jaap.NL, of Makelaarsland, is hiervan een belangrijk onderdeel.

Hier wordt door potentiële kopers aan de hand van de foto’s van de woning een keuze gemaakt voor het al dan niet maken van een afspraak voor een bezichtiging.

Als verkoopstylist van Pien’s Home, kan ik objectief naar uw woning kijken en de woning presenteren. Dit zal de verkoop van de woning bevorderen. Onderzoek heeft uitgewezen dat 70% van de huizen waarbij een verkoopstylist ingeschakeld is, binnen 3 maanden verkocht worden. Het is bekend dat dit ook leidt tot een hogere waardebepaling van uw woning. Een makelaar zal de woning hoger in de verkoop zetten, waardoor er een grotere kans is op een hogere verkoopprijs. De verkoper heeft uiteindelijk een hogere opbrengst!

De kosten voor verkoopstyling bedragen nog geen 0,5% van de vraagprijs van uw woning, terwijl er wel vaak 10% gezakt wordt in de verkoopprijs, vaak in stappen van €5000 of €10.000.

De manier waarop uw woning gepresenteerd wordt heeft effect op de verkoop van uw woning. Een goede eerste indruk is daarom van essentieel belang voor het verkoopproces. De methode die ik gebruik is het ‘Hands-on Concept‘, het letterlijk handen uit de mouwen steken om de u te helpen met een zo goed mogelijk resultaat. Dit concept is bedacht door House of KIKI.

Hieronder ziet u een voorbeeld van voor en na foto’s waarbij verkoopstyling is toegepast.

VOOR

VOOR

NA

NA

De werkwijze

w

Het intakegesprek

Eerst ga ik samen met u de gehele woning bekijken. Per ruimte zullen we bespreken wat de mogelijkheden zijn voor een optimale presentatie. Het meest belangrijk is om de woning te depersonaliseren (het weghalen van persoonlijke eigendommen in een woning, deze worden tijdelijk elders bij u thuis opgeslagen) en te neutraliseren (zoveel mogelijk rust brengen in alle ruimtes door: de juiste verlichting, kleur, accessoires, wanddecoraties) U kunt daarbij helpen, dat scheelt in de kosten. Na het bezoek maak ik een verslag van de bezichtiging en tevens maak ik een offerte. Binnen een week ontvangt u deze vrijblijvende offerte, zodat u weet waar u aan toe bent. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan. Gaat u hiermee akkoord, dan maken we een afspraak voor de re-styling.

De styling/re-styling

Allereerst ga ik in alle ruimtes opruimen en creëer daarmee meer overzicht. Met het verplaatsen van meubels en het toepassen van de juiste accessoires wordt dat al zichtbaar. Met creatieve en budgetvriendelijke oplossingen benadruk ik de pluspunten van uw woning. Afhankelijk van de grootte van uw woning zal de re-styling ongeveer 1 tot 2 dagen in beslag nemen. Er wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van de eigen meubels en accessoires. In overleg met u kunnen we een budget afspreken om aanvullende benodigdheden, zoals nieuwe accessoires aanschaffen. Zo creëren we nog een beter resultaat.

Fotografie

Een goede fotopresentatie is naast verkoopstyling, van essentieel belang. Onderzoek heeft uitgewezen dat goede foto’s leiden tot meer bezichtigingen, wat de verkoopkansen van uw woning vergroot. Na de re-styling zullen er direct professionele foto’s worden gemaakt, zodat de woning snel en optimaal gepresenteerd kan worden.

De foto’s worden voor u op een USB-stick gezet. Deze kunt u bijvoorbeeld aanleveren aan uw makelaar, zodat hij /zij de foto’s op de website kan zetten. De foto’s kunnen uiteraard ook digitaal verstuurd worden.

Tot slot
Nadat ik uw huis verkoopklaar heb gemaakt, krijgt u van mij een lijst met bruikbare tips voor bezichtigingen. Tevens kunt u mij altijd mailen, of bellen voor vragen en/of advies.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar wat Pien's Home voor jou kunt doen? Heb je hulp nodig bij het verkopen van jouw woning? Of wil je interieuradvies? Pien's Home kan je daarbij helpen! Neem contact op en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Neem contact op

Bedrijfsinformatie

info@pienshome.nl
0651382883
BTW-nr: NL114020899B01
KvK-nr: 58869360

Over Pien's Home

Pien's Home is gespecialiseerd in het optimaal presenteren van uw woning en het verkoopklaar maken, om hiermee de verkoop van uw woning te bespoedigen

Social Media

House of KIKI

Gecertificeerd door House of KIKI en aangesloten bij CNVV www.cnvv.nl

COPYRIGHT © 2017 | PIEN'S HOME | AlGEMENE VOORWAARDEN