Interieurstyling

Weet u niet zo goed hoe u in uw huidige woning de juiste sfeer kunt aanbrengen, of wilt u een geheel andere inrichting, dan kan ik u op weg helpen. Met beperkte middelen kan ik als interieurstyliste van Pien’s Home een sfeer creëren. Er zijn zichtbare effecten te verkrijgen zonder ingrijpende verbouwingen, met behulp en gebruik van o.a. kleur, materialen, vormen en accessoires.

Styling is eigenlijk een vorm van visuele communicatie. Het gaat over het creëren van het passend beeld op het goede moment en op de juiste plaats.

Om een visualisatie te maken, maak ik altijd gebruik van het samenstellen van een moodboard en stylingplan.

Met een moodboard kan je een stemming, een sfeer, een gedachte of een gevoel uitdrukken. Een soort inspiratiecollage dus, ook wel sfeer- of beeldcollage genoemd.

Met het vakdiploma interieurstylist ben ik aangesloten als basislid bij BNS Crisp, Beroepsvereniging Nederlandse Stylisten.

De werkwijze

w

Het intakegesprek

Eerst ga ik stapsgewijs een stylingplan met u samenstellen door middel van een door u gemaakte lijst met wensen en ideeën. Ik stel vragen en maak foto’s van de ruimte. Vervolgens ga ik systematisch te werk met het formuleren van de uitgangspunten.

De volgende onderdelen komen hierbij aan bod: sfeer, stijl, vormgeving, kleur, decoratie, materiaal, stoffering, dessins, verlichting en accessoires.

De styling/restyling

Samen met u maak ik een afspraak voor het bespreken van een stylingplan. Hierna maak ik een offerte. Wanneer u akkoord gaat met de offerte zal ik zo snel mogelijk aan de slag gaan. De eerste stap is het maken van een moodboard en daarna het stylingplan in kaart brengen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar wat Pien's Home voor jou kunt doen? Heb je hulp nodig bij het verkopen van jouw woning? Of wil je interieuradvies? Pien's Home kan je daarbij helpen! Neem contact op en we bellen je zo snel mogelijk terug.

Neem contact op

Bedrijfsinformatie

info@pienshome.nl
0651382883
BTW-nr: NL114020899B01
KvK-nr: 58869360

Over Pien's Home

Pien's Home is gespecialiseerd in het optimaal presenteren van uw woning en het verkoopklaar maken, om hiermee de verkoop van uw woning te bespoedigen

Social Media

House of KIKI

Gecertificeerd door House of KIKI en aangesloten bij CNVV www.cnvv.nl

COPYRIGHT © 2017 | PIEN'S HOME | AlGEMENE VOORWAARDEN